Jadak

Radio Replay er en online radiostation, som elsker ’80erne! Derfor spiller vi primært ’80er-musik 24/7, hele året, altid. Er du heldig rammer du endda en live-udsendelse! Skal der gang i festen eller øsnker du blot at tilbringe tid med verdens bedste musik i øregangene, er Radio Replay et rigtig godt valg!

Radio Replay blev grundlagt i 2012 af Michael P, som syntes det kunne være sjovt at genopfriske de gode, gamle dage, da musik stadig var værd at lytte til. Klaus D blev kontaktet, da han tidligere har lavet radio, og desuden ligeledes har en passion for ’80er-musikkens dejlige klange, elektroniske såvel som analoge.

Uden manuskript, men med masser af gå-på-mod blev kanalen søsat. Målet var at hygge os gevaldigt, holde en fest, og få det til at skinne ud ad højtalerne i den ganske verden. Det lykkedes sådan da dengang, omend alt langtfra var perfekt.
Heldigvis er det blevet meget bedre siden da, og vi fortsætter med forsøge at forbedre både os selv og teknikken. Musikken er som den er; det bli’r ikke bedre!

Brug fald-ned-menuen under “Jadak” for at læse mere om vores lille radiostation og hvordan du får mest ud af den.

'80er-fest der bare spiller